53 de cetățeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Unii dintre ei erau ascunși într-un automarfar care transporta colete

53 de cetățeni din Bangladesh, Sri Lanka, India, Afganistan și Pakistan au fost prinși de polițiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Nădlac în timp ce voiau să treacă ilegal granița în Ungaria.

Cetățenii străini erau transportați într-un automarfar, care, potrivit documentelor pe care șoferul le deținea, transporta colete pe ruta România-Ungaria. Pentru siguranță, autoritățile au efectuat un control mai amănunțit al mijlocului de transport, în urma căruia au descoperit, printre bunurile transportate, 43 de cetățeni străini.

Toate persoanele descoperite în automarfar au fost conduse la sediul sectorului poliției de frontieră pentru cercetări.

În ultimele 24 de ore au putut fi observate, la intervale diferite de timp, în cadrul activităților specifice de supraveghere a frontierei de stat, două grupuri de persoane care mergeau către statul vecin, pe jos.

Potrivit poliției de Frontieră, persoanele depistate au fost conduse la sediul sectorului pentru verificare. În urma cercetărilor a fost stabilit faptul că este vorba despre zece cetățeni din Pakistan și Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 19 și 47 de ani.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *