A fost prins hoțul „Spiderman: A furat bunuri de mii de euro din Rin Grand Residence, după ce s-a urcat pe o schelă – VIDEO

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut după ce a escaladat o schelă metalică și a intrat în apartamentul unei femei de unde a furat mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, în valoare de 5.000 de euro.

Poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 26 au reținut miercuri un bărbat, în vârstă de 42 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

„În fapt, la data de 7 august 2023, Secția 26 Poliție a fost sesizată, de către o femeie, cu privire la faptul că, în perioada 4 – 7 august 2023, i-ar fi fost sustrase, din locVIDEOuință, mai multe bunuri. Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat, după ce ar fi escaladat o schelă metalică ce era montată pe peretele imobilului, ar fi forțat fereastra apartamentului unde locuiește persoana vătămată, iar din interior ar fi sustras mai multe bijuterii, stilouri și obiecte de valoare, prejudiciul fiind estimat la 5.000 de euro”, transmite Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse, spargerea a avut loc la Rin Grand Residence (Vitan Bârzești). Au fost furate mai multe bijuterii, obiecte vestimentare, boxă portabilă marca JBL, un levier, o geantă, stilouri și alte obiecte de valoare.

În urma investigațiilor, polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Secției 26 l-au identificat și depistat miercuri pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, pe raza Sectorului 1.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în fața instanței, cu propuneri legale.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *