Accident grav în Sectorul 1 din Capitală: Trei polițiști au ajuns la spital

Sâmbătă, în jurul orei 15:10, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei. Din informațiile preliminare, conducătorul unei autospeciale de poliție care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 1, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care nu ar fi respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, iar din impact, autospeciala de poliție a fost proiectată într-un autovehicul parcat, care l-a rândul său, a lovit un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorul autospecialei și a celorlalți doi polițiști aflați în auto, care au fost transporți la spital pentru îngrijri medicale.

„Conducătorii auto au fost testați cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație. Pe durata efectuării cercetării la fața locului, traficul rutier a fost restricționat”, transmite Poliția Capitalei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *