Acţiune în forţă a Poliţiei la Sintești: Mascaţii au descins din poartă în poartă

Sunt percheziții de amploare la Sintești și în Jilava unde polițiștii merg din casă în casă pentru a face verificări în legătură cu arderile ilegale de deșeuri și alte infracțiuni.

Forțele de ordine vizează combaterea infractiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător, combaterea faptelor de evaziune fiscală și a celor de furt de energie electrică, pentru depistarea și identificarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, pentru depistarea persoanelor urmărite la nivel național și internațional, și nu în ultimul rând pentru identificarea și depistarea persoanelor care nu respectă regimul armelor și munițiilor. Sunt căutați de asemenea, suspecții din cazul cu grenada artizanală. Se fac totodată şi verificări de mediu, pentru depistarea celor cu arderi ilegale ce poluează constant zona.

Au apărut noi informații despre bărbatul din Sintești, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost ținta unui atac cu bombă. Acesta ar fi unul dintre cei mai cunoscuți infractori din localitate, condamnat în primă instanță la 11 ani de închisoare, fiind implicat în mafia deșeurilor, scrie gândul.ro.

Cazul a ajuns în atenția autorităților după ce un bărbat din Sintești a sunat la 112 și a anunțat că persoane necunoscute i-ar fi montat, la poartă, ceva care ar putea să fie o grenadă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *