Atac mafiot în Galați: Un bărbat mascat a incendiat o mașină și un fast-food

Un bărbat cu fața acoperită a incendiat o mașină și o casă din județul Galați. În imobil se afla și un fast-food, iar pagubele sunt uriașe. Poliția a început o anchetă.

Incidentul a avut loc marți. La ora 03.02, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul serviciului 112 „cu privire la faptul că,la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, a izbucnit un incendiu”, notează Mediafax. Focul a izbucnit la o autoutilitară, parcată în fața casei, și ulterior s-a extins la locuință.

Echipajele de pompieri din cadrul ISU Galați, care s-au deplasat la fața locului, au lichidat incendiul. Flăcările au distrus autoutilitara, 250 de mp din acoperișul casei, aparate electrocasnice și electronice, două dormitoare, un hol, o baie și o bucătărie, au anunțat autoritățile. Proprietarul bunurilor distruse a suferit arsuri la o mână și a fost transportat la spital. Anchetatorii au stabilit că focul a fost declanșat de persoane necunoscute.

Din verificările preliminare, precum și din cercetarea la fața locului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost declanșat, în mod intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere pentru generarea acestuia, de către persoane necunoscute”, a anunțat Poliția.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de distrugere prin incendiere și vătămare corporală din culpă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *