Bărbat arestat după ce și-a bătut dealerul de droguri

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat o persoană de la care ar fi vrut să cumpere droguri, dar cu care nu s-ar fi înțeles asupra prețului, potrivit Rador. Incidentul s-ar fi produs pe raza localității Sânpetru, într-o mașină, iar la agresiune ar fi participat chiar și un minor, spune Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

La data de 21 februarie, o persoană de sex masculin, un minor cu vârsta sub 14 ani, precum şi o altă persoană majoră, au agresat-o fizic, prin loviri repetate şi muşcături pe persoana vătămată, în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe raza localităţii Sânpetru, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de vânzarea de cannabis. Acesteia i-au fost sustrase suma de 1.000 euro, carduri bancare, precum şi acte personale”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Radu Nastac, a explicat că eventualele operaţiuni cu droguri sunt de competenţa DIICOT şi exced dosarului instrumentat de instituție în legătură cu acest caz.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *