Bărbat dat în urmărire generală, găsit de polițiștii locali dormind în faţa unui KFC din Timişoara

Un urmărit general pentru furt a fost depistat de poliţiştii locali, în noaptea de joi spre vineri, în timp ce dormea sub schela din faţa unui restaurant din Piaţa Operei din Timişoara, conform Agerpres.

În bagajele acestuia au fost găsite, printre altele, obiecte precum şurubelniţă, patent, foarfece, a anunţat, vineri, Biroul de presă al Poliţiei Locale Timişoara. Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în Piaţa Victoriei/Operei au depistat o persoană care dormea sub schela restaurantului KFC din centrul oraşului. Deoarece părea suspect faptul că se afla în acel loc, întins pe jos, la o oră târzie, poliţiştii locali au trecut la identificarea bărbatului, stabilind că acesta are 38 de ani şi are domiciliul în Bucureşti.

La verificarea în baza de date s-a constatat că bărbatul figura ca urmărit general general pentru furt, având pe numele său mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 în vederea continuării procedurilor legale în acest caz.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *