Bătaie în trafic: Trei bărbați au ajuns la spital, o mașină a fost furată, iar apoi a fost distrusă

Trei persoane din judeţul Maramureş au ajuns la spital, în urma unui scandal în care au fost implicaţi mai mulţi bărbaţi şi care a început în trafic. O maşină a fost furată, fiind găsită distrusă de către poliţişti. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Sarasău, Maramureş, au fost sesizaţi de către un bărbat de 31 de ani din Sighetu Marmaţiei, cu privire la faptul că a fost agresat fizic, scrie news.ro.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, în care se afla şi apelantul în calitate de pasager, a fost oprit de un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din Sighetu Marmaţiei, în care se mai aflau doi bărbaţi în calitate pasageri. Aceştia s-au agresat fizic reciproc”, a transmis IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că autoturismul în care se afla apelantul a fost furat, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, acesta a fost găsit abandonat pe raza comunei Săpânţa, prezentând distrugeri.

„În urma evenimentului, trei bărbaţi au ajuns la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, furt, distrugere şi respectiv tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au mai transmis poliţiştii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *