Bologa (DNA) a primit încă o funcție de la CSM: Șef de Secție Judiciară

Șeful DNA, Crin Bologa, a primit încă o funcție de la CSM. Acesta a fost numit  șef de Secție Judiciară a DNA, fix înainte ca mandatul său la conducerea instituției să expire. Bologa va prelua funcția după 20 februarie, atunci când îi expira mandatul la șefia DNA.

Termenul de depunere a dosarelor pentru posturile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie expiră luni, la ora 12:00. Lista procurorilor participanţi la selecţie care îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege şi programarea interviurilor vor fi publicate pe pagina de internet a Ministerului Justiţiei, până la data de 10 februarie. Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a anunţat deja că intenţionează să candideze pentru un nou mandat.

Ministerul Justiţiei a lansat în 27 decembrie 2022 selecţia procurorilor în vederea formulării către preşedintele Klaus Iohannis a propunerilor de numire pentru ocuparea funcţiilor de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), funcţie vacantă începând cu data de 21.02.2023, şi de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), funcţie vacantă începând cu data de 21.02.2023.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *