Cantități însemnate de droguri au fost găsite de în Sectorul 2 din Capitală: Peste 240 de pliculețe de tip zip – VIDEO

Polițiștii au găsit la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane care consumau substanțe interzise de lege și dețineay cantități însemnate de stupefiante.

Polițisti din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În urma activităților specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanțe interzise de lege și ar deține cantități însemnate de stupefiante. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanțe interzise. De asemenea, în interiorul locației, au fost găsite și ridicate 241 de pliculețe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza DIICOT.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *