Căutau antichități, dar au găsit îngropată o cantitate importantă de droguri. Descoperire uluitoare lângă Academia de Poliție

Pasionații de istorie căutau antichități cu un detector de metale în Pădurea Băneasa din București, aflată lângă Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”,  însă au găsit îngropate în pământ pachete cu sute de pastile roz, cel mai probabil comprimate de ecstasy, potrivit Știrile TVR.

La un moment dat, detectorul de metale a început să indice că în pământ s-ar afla ceva, astfel că pasionații de antichități au început să sape și au găsit câteva ambalaje cu mâncare pentru câini, o folie de aluminiu fiind cea care a declanșat senzorii aparatului. Întrucât nu știau ce conțin pachetele, căutătorii de comori le-au desfăcut și au remarcat că era vorba de șase pungi cu sute de pastile de culoare roz, inscripționate cu numele unei băuturi energizante, așa că au chemat Poliția.

Odată ce au văzut coletele, oamenii legii au realizat că este o captură care adesea necesită luni de anchetă, iar acum îl caută pe traficantul care și-a ascuns marfa ilegală la rădăcina copacului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *