Cazul bărbatului ucis la nuntă, lângă București: Un suspect s-a predat la poliție, a fost reținut

Suspectul în cazul bărbatului găsit plin de sânge în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din localitatea ilfoveană Bragadiru, și care a murit ulterior, a fost arestat preventiv.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov a sesizat instanța de judecată, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului de 34 de ani pentru 30 de zile, a transmis IPJ Ilfov. Procurorii din Ilfov au preluat ancheta în cazul bărbatului găsit căzut pe stradă şi plin de sânge, în oraşul Bragadiru, după ce victima a murit la spital. Un bărbat s-a predat şi a afirmat că el este autorul crimei, explicând că l-a înjunghiat pe bărbatul găsit pe stradă pentru că avea neînţelegeri mai vechi cu acesta şi că victima obişnuia să îl şicaneze. Agresorul este acuzat de omor, a fost reţinut şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul găsit căzut şi cu sânge pe haine, duminică seară, pe o stradă din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a murit la spital. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care au deschis un dosar pentru omor.

Un bărbat de 34 de ani s-a predat la Secţia 19 Poliţie din Bucureşti, spunând că el este autorul crimei. De acolo a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov. Reprezentanţi ai Parchetului au declarat, luni, pentru News.ro că agresorul a explicat că avea neînţelegeri mai vechi cu victima şi că aceasta obişnuia să îl şicaneze şi să îl înjure, iar pe acest fond l-a înjunghiat pe bărbat, folosind un briceag cu lama mare. Incidentele au avut loc în faţa unui local din Bragadiru.

Agresorul a fost reţinut, iar luni va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *