Coliziune spectaculoasă: O mașină de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil

O mașină de poliție a fost aruncată, joi, în gardul de plasă al unui imobil, după ce a intrat în mașina pe care o depășea pe o șosea din județul Hunedoara. Un polițist din Petrila, în timp ce se deplasa cu mașina de poliție, în timpul serviciului, a fost implicat, joi, într-un accident pe DN 66A, în oraşul Aninoasa, județul Hunedoara.

Cercetările au arătat că polițistul, a cărui mașină avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, a intrat în depăşirea unui alt autoturism aflat în fața sa, condus de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din orașul Aninoasa. În acel moment, mașina depășită a virat la stânga fără să se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu mașina de poliție.

În urma coliziunii, mașina de poliție a fost aruncată în gardul de plasă al unui imobil, rezultând avarierea ambelor autovehicule. „Conducătorii auto au fost testați cu aparatul acooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au sancționat tânărul în vârstă de 25 de ani cu sancţiune contravențională în valoare de 1305 lei și ca măsură complementară, reținerea permisului de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, informează IPJ Hunedoara.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *