Descinderi la dealerii de cocaină din Sibiu: DIICOT i-a prins și propriile cu plantații de „iarbă”

Doi bărbați din Sibiu au fost reținuți, fiind acuzați că furnizau droguri de mare risc – canabis și cocaină – consumatorilor din județ. În timpul perchezițiilor a fost găsită și o cultură indoor, scrie Mediafax.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, au făcut, miercuri, patru percheziții domiciliare, în județul Sibiu, la persoane bănuite de comercializarea de droguri de risc și de mare risc. Din cercetări a reieșit că, din anul 2022 și până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de risc și de mare risc (cannabis, cocaină) mai multor consumatori din județul Sibiu. Cele două persoane au fost duse la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat mai multe recipiente cu inflorescențe de cannabis, plicuri transparente, care conțineau substanțe interzise porționate pentru vânzare, sume de bani, cântare electronice și telefoane mobile, susceptibile a fi fost utilizate în activitatea infracțională. De asemenea, într-o locație percheziționată, a fost descoperită o cultură indoor de plante, din genul cannabis, precum și componentele electronice ale unui kit de creștere.

Anchetatorii au reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 30, respectiv 31 de ani, ambii din municipiul Sibiu. Joi a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu, cu propunerea de arestare preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *