Dezastru la admiterea în Poliție: Dintre 3.000 de participanți la concurs din Câmpina, doar 1.300 au trecut proba sportivă

Mulți dintre tinerii care s-au înscris la concursul școlilor de poliție au picat testele fizice pentru că nu au pregătirea necesară. Dintre 3.000 de participanți la concurs de admitere din Câmpina, doar 1.300 au luat proba. Instructorii le recomandă tinerilor care vor să se înscrie la școlile de poliție să înceapă antrenamentele cu cel puțin 6 luni înainte de examene. Probele nu sunt deloc ușoare, iar pregătirea riguroasă crește șansele de a intra în Ministerul de Interne, conform observatornews.

Dintre cei 3.000 de candidați înscriși la concurs de la Școala de Agenți din Câmpina, doar 1.300 de trecut cu brio.

Cea mai grea probă este săritura peste capra de gimnastică. La acest obstacol, fetele întâmpină cele mai multe probleme.

Sindicaliștii cred că baza restrânsă de selecție face ca în MAI să intre oamenii slab pregătiți, care fac probleme în intervențiile de la începutul carierei.

Acum, în Poliția Română sunt circa 63.000 de oameni, 50.000 sunt la Frontieră și 1.000 de Imigrări. Deficitul este foarte mare, de aproximativ 15.000 de oameni, adică 20% din posturile existente.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *