Doi ciobani au abuzat sexual un alt bărbat: Polițiștii au mers 4 kilometri pe jos prin zăpadă

Polițiștii din Botoșani au mers 4 kilometri pe jos, prin zăpadă, pentru a face percheziții într-un dosar penal. Doi bărbați, suspectați că au abuzat sexual alt bărbat, au fost reținuți, notează Mediafax. Potrivit IPJ Botoșani, sâmbătă „polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani și unui tânăr, de 24 de ani, ambii din comuna Vorona, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și viol”.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 13 spre 14 iunie 2022, cei doi ar fi ținut victima, un bărbat de 52 de ani, împotriva voinței sale, la o stână din extravilanul comunei Vorona, unde ar fi agresat-o și ar fi supus-o mai multor acte sexuale”, au explicat anchetatorii.

Polițiștii au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, la locuințe și imobile aparținând persoanelor bănuite de comiterea faptelor, din comuna Vorona, prilej cu care au fost ridicate mai multe bunuri. Totodată, șapte persoane au fost duse la audieri. Dintre acestea, două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca duminică să fie prezentate în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *