Dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale în cazul așa-zisului polițist căruia i-au cântat maneliștii

Poliţiştii din Vâlcea au deschis un dosar penal pentru uzurpare de calităţi oficiale, după ce pe TikTok a fost postată o filmare în care se vede un bărbat purtând un pulover cu însemnele Poliţiei, care se află la o petrecere şi căruia îi cântă, la masă, câţiva interpreţi de manele. Poliţia precizează că acel bărbat nu este angajat al instituţiei. În imaginile postate pe TikTok la sfârşitul săptămânii trecute, se vede un bărbat care participă la o petrecere, purtând un pulover cu trese şi însemnele Poliţiei. Câţiva interpreţi de manele cântă la masa lui, iar la un moment dat unul dintre petrecăreţi spune: „S-a enervat şeful de post, să mor în pârnaie!”.

Cu privire la postarea apărută în spaţiul public, pe o reţea de socializare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: Persoana prezentată nu este angajată a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea. În urma verificărilor efectuate, a fost identificat bărbatul care apare în imagini, domiciliat în comuna Racoviţa, judeţul Vâlcea”, transmite Poliţia judeţeană Vâlcea.

În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că filmarea a fost realizată duminică, în oraşul Brezoi, cu ocazia unui eveniment privat. Bărbatul care a mers la petrecere îmbrăcat în poliţist are 37 de ani şi este cercetat pentru uzurparea de calităţi oficiale. Între timp, filmarea a fost ştearsă de pe reţeaua de socializare.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *