Dotare din secolul trecut: Polițiștii din Buzău au reactivat vechile mașini de scris, pentru că nu au tonere la imprimante!

Sindicatul polițiștilor din Buzău atrage atenția asupra unor probleme grave în ceea ce privește dotarea și funcționarea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău.

Conform informațiilor furnizate de Sidepol, într-o postare pe Facebook, vechile mașini de scris din dotare au fost reactivate recent. Lucrătorii din cadrul IPJ Buzău au întâmpinat dificultăți în printarea documentelor din cauza lipsei materialelor necesare funcționării imprimantelor.

Intervenția Sidepol a condus la o mobilizare a conducerii Serviciului Logistic, care a reușit să găsească câteva tonere. Din păcate, bucuria nu a fost de lungă durată, deoarece în prezent lipsesc complet tonerele de aproximativ două săptămâni:

„Minunea nu a durat mult…….de circa 2 săptămâni lipsesc cu desăvârșire tonerele!!! Sincer, dat fiind faptul că șeful serviciului logistic a fost premiat cu salariu de excelentă în procent și cuantum deloc de neglijat, ne-am fi așteptat ca acest lucru să fie motivant și nu să-și depășească atribuțiile, măcar să le efectueze pe cele minime…..”

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *