Două persoane au cumpărat o mașină cu bancnote false de 100 de lei. Banii erau scoși la imprimantă

Două persoane din municipiul Braşov sunt cercetate pentru falsificare de monede după ce au cumpărat o mașină cu bancnote falsificate. Astfel de bani au mai fost plasați și la diferite firme din Braşov. Unul dintre suspecţi a fost arestat preventiv, iar celălalt e cercetat sub control judiciar. Autoturismul a fost dat înapoi persoanei vătămate.

„La data de 21 iulie a.c., două persoane, din municipiul Braşov, ar fi achiziţionat un autoturism, din municipul Ploieşti, contravaloarea acestuia fiind achitată cu bancnote falsificate, în cupiură de 100 de lei. La scurt timp după comiterea faptei, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost depistate, asupra acestora fiind descoperite 40 de bancnote contrafăcute, în cupiură de 100 de lei”, a transmis Poliţia Română.

La perchezițiile în locuința suspecților au fost găsite o multifuncţională color, două cartuşe de imprimantă, 27 de coli format A4, pe care erau imprimate bancnote în cupiură de 100 şi 50 de lei, 12 bancnote falsificate de 100 de lei şi 5 bancnote falsificate de 50 de lei. Cercetările sunt continuate deoarece astfel de bancnote falsificate au fost plasate și la diferite societăţi comerciale din Brașov.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *