Femeie ÎNJUNGHIATĂ în fața polițiștilor în sala de judecată a Judecătoriei Constanța

O femeie de 33 de ani a fost înjunghiată, joi, de către fostul iubit, pe holurile Judecătoriei Constanța. Polițiștii au fost sesizați că în Judecătoria Constanța se află o persoană care prezintă o plagă tăiată. Ajunși acolo, au constatat că este vorba despre o femeie de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul iubit, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil. Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri”, informază Poliția Constanța.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă. Cercetările sunt în desfășurare.

Imobilizat de jandarmi

Astăzi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12.00, în cadrul unei şedinţe de judecată publice care avut loc la Judecătoria  Constanţa,  pe fondul stării tensionate, un bărbat a atacat o femeie cu o lamă ascuţită, tip cutter, rănindu-o în zona feţei. În urma incidentului, jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit rapid pentru imobilizarea şi încătuşarea bărbatului, reuşind să o salveze pe femeie.

La faţa locului a fost solicitată prezenţa unui echipaj medical, în vederea acordării primului ajutor persoanei vătămate. Femeia este conştientă şi se află în afara oricărui pericol. Bărbatul a fost condus la secţia de poliţie, în vederea continuării cercetărilor.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *