Gorghiu (Justiție) l-a chemat „la raport” pe șeful ANP în scandalul „vilei” lui Truică din penitenciar

Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, l-a chemat, miercuri dimineață, pe șeful Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) la minister pentru a-i cere explicații după dezvăluirile stiripesurse.ro privind ‘vila’ milionarului Remus Truică de la Penitenciarul Jilava.

Alina Gorghiu s-a arătat revoltată de informațiile ieșite la iveală cu privire la ceea ce se întâmplă la Jilava și i-a cerut lui Dan Halchin să rezolve urgent problema. Potrivit surselor noastre, ministrul Justiției i-a spus șefului ANP că nu are nevoie de scandaluri în această perioadă. De altfel, pe holurile ministerului se vorbește că directoarea de la Jilava, Cristina Teoroc, ar urma să fie demisă sau i se va cere să iasă la pensie.

Și sindicaliștii din penitenciare au reacționat dur după ce au auzit de ceea ce se întâmplă la Penitenciarul Jilava.

Să-i- facă și lac să se plimbe ca la Snagov, cu barca. Așa ceva este revoltător! Asta în condițiile în care polițiștii de penitenciare stau în condiții greu de imaginat, la temperaturi de 50 de grade și cu ploșnițe și șobolani care aproape că le sunt colegi. Îi mănâncă gângăniile, iar unii dintre deținuți sunt tratați regește”, a spus pentru stiripesurse.ro Cosmin Dorobanțu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Nationala a Penitenciarelor (FSANP).

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *