Haos la Nădlac: Frontiera este blocată de coloane de maşini care aşteaptă o oră şi pentru ieşirea spre Ungaria

Punctele de trecere a frontierei Nădlac I şi Nădlac II sunt aglomerate sâmbătă dimineaţă la intrarea în ţară, la Nădlac II formându-se coloane de maşini care aşteaptă o oră şi pentru ieşirea spre Ungaria. Poliţia de frontieră le recomandă şoferilor de autoturisme să folosească şi alte puncte de trecere de pe graniţa de vest.

Conform aplicaţiei online a poliţiei de frontieră, sâmbătă dimineaţă autoturismele aşteaptă o oră pentru formalităţile vamale, atât la intrarea, cât şi la ieşirea din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Pe sensul de intrare sunt deschise şase artere rutiere pentru autoturisme, iar pe cel de ieşire sunt deschise patru. ,,Recomandare: pentru evitarea aglomerărilor puteţi folosi şi alte puncte de trecere a frontierei” menţionează sursa citată. Şi punctul de trecere a frontierei Nădlac l e aglomerat la intrarea în ţară, timpul mediu de aşteptare fiind de o oră, în timp ce la ieşire autoturismele aşteaptă 40 de minute, scrie news.ro.

Pe graniţa cu Bulgaria, la Giurgiu, autoturismele aşteaptă 50 de minute la ieşirea din ţară, la Vama Veche 40 de minute, în timp ce la Negru Vodă, Ostrov şi Calafat timpul mediu de aşteptare este de o jumătate de oră pentru ieşirea din ţară.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *