Împuşcături în Teleorman: Un jandarm a fost rănit, iar un polițist s-a ales cu uniforma ruptă în timpul intervenției pentru aplanarea unui scandal

Focuri de armă în județul Teleorman! Un jandarm a fost rănit, iar un polițist s-a ales cu uniforma ruptă în urma intervenției pentru aplanarea unui scandal. Doi dintre scandalagii au fugit imediat de la fața locului. Unul dintre scandalagii a fost reținut de oamenii legii, restul sunt căutaţi.

Scandal mare noaptea trecută în Alexandria, judeţul Teleorman. Poliţişti şi jandarmi au intervenit la o adresă de pe strada Cuza Vodă din Alexandria după un apel la 112. Din primele date, se pare că oamenii legii au intervenit la o adresă de unde patru bărbați făceau live pe Facebook, în care își amenințau “dușmanii”.

Din încăierarea iscată, în care au fost folosite inclusiv focuri de avertisment, un jandarm a fost tăiat în palmă, în timp ce un polițist s-a ales cu uniforma ruptă, potrivit impactnews24.ro.

La data de 17 noiembrie a.c., ora 18:17, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a interveni la un eveniment. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante. Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei“, a transmis IPJ Teleorman.

Unul dintre scandalagii a fost reţinut de poliţişti. Trei dintre cei patru indivizi s-au făcut nevăzuți și sunt căutați, la această oră, de forțele de ordine.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *