Incendiu la un depozit cu probe al Poliţiei Capitalei. Poliţiştii nu exclud ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat

Un incendiu care s-a manifestat fără flacără vizibilă i-a băgat în alertă pe toți pompierii din București. Angajații ISU s-au luptat peste 12 ore care ar fi izbucnit, potrivit unor surse, la depozitele cu probe ale Poliției Capitalei. Din fericire, nu a existat risc de propagare şi nicio persoană nu a fost pusă în pericol. Deocamdată nu se ştie cauza izbucnirii acestui incendiu, dar poliţiştii nu exclud ipoteza ca focul să fi fost pus intenţionat.

Zona este cunoscută de vecini ca loc de depozitare al maşinilor confiscate de instituţiile statului, iar surse din anchetă spun că în interiorul subsolului care a ars s-ar fi aflat chiar probe de la toate sectoarele Poliţiei Capitalei.

Pompierii fac cercetări în continuare pentru a afla cu exactitate ce anume era depozitat în interior. În interiorul curţii depozitului nu există o alimentare cu apă, aşa că pompierii au fost nevoiţi să suplimenteze obiectivul cu opt autospeciale de stingere.

Clădirea cu cinci etaje din Sectorul 6 al Capitalei afectată luni seară de un incendiu adăpostea şi camera cu corpuri delicte a Poliţiei Capitalei. Pompierii din Bucureşti au intervenit, luni seară, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în subsolul unei clădiri cu cinci etaje, unde, potrivit ISU, erau depozitate materiale combustibile. Surse din cadrul serviciilor de intervenţie afirmă că în clădire s-ar fi aflat şi o încăpere în care Poliţia depozita corpuri delicte.

Se estimează de către reprezentanţii ISU că bunurile aflate în imobil sunt afectate în proporţie de peste 50%.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu care se manifestă în subsolul unei clădiri de tip subsol-parter-5 etaje, cu destinaţia de depozitate, în str. Boişoara. Clădirea are formă dreptunghiulară şi acţionăm de pe cele patru laturi cu 10 autospeciale de stingere, la care se adaugă 8 autospeciale care realizeaza alimentarea cu apă din afara obiectivului”, anunţa ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată preciza că suprafaţa subsolului este de aproximativ 3000 mp. Nu sunt anunţate victime, dar în interiorul clădirii se găsesc materiale combustibile: mase plastice, hârtie, textile, preciza la acel moment ISU.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *