Intervenție în forță a trupelor speciale: Un bărbat a încercat să dea cu mașina peste fosta soție, apoi a amenințat că se sinucide – VIDEO

Un bărbat de 43 de ani a fost luat pe sus de mascați, după ce a încercat să dea cu mașina peste fosta soție, iar ulterior s-a postat în fața locuinței acesteia și a amenințat că își va da foc. La data de 12 iunie a.c., ora 14.10, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Brăniștari, județul Giurgiu, cu privire la faptul că fostul soț se află în fața locuinței sale și vrea să se sinucidă, acesta având emis ordin de protecție, de a nu se apropia la 50 metri de aceasta și de locuința sa. De asemenea, aceasta a sesizat și faptul că fostul soț ar amenința-o cu acte de violență, direct și prin mesaje transmise pe telefon.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat politistii, care au identificat un autoturism, în interiorul căruia se afla un bărbat, de 49 de ani. Asupra sa a fost observată o sticlă din material plastic transparent, al cărei conținut avea miros specific de produse petroliere (benzină), bărbatul amenințând ca își va da foc, dacă vreo persoană se apropie de el și, de asemenea, împrejurul gâtului său fiind descoperită o sfoară. După ce negociatorii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au încercat să dialogheze cu bărbatul, acesta a întrerupt comunicarea, amenințând în continuare ca își va da foc.

S-a luat hotărârea intervenției în forță, bărbatul fiind extras din autoturism, încătușat și ulterior fiind transportat la o unitate spitalicească din municipiul București. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea ordinului de protecție.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *