ISU demască indolența autorităților: Inundațiile acoperă localitățile, iar responsabilii nu răspund la telefon sau sunt plecați și motopompele sunt stricate!

Pompierii din Vâlcea au intervenit, duminică seară, pentru evacuarea apei din mai multe zone. Afectate sunt localităţile Drăgăşani şi Suteşti, unde apa a intrat în curţi şi a acoperit tronsoane de drum. În municipiul Dărgăşani, două autoutilitare au rămas blocate în apă, sub un pod de cale ferată. La Suteşti, niciunul dintre responsabilii în astfel de situaţii nu a fost de găsit, se arată într-un document al ISU Vâlcea, anunță news.ro.

Ploile abundente căzute duminică seară au provocat inundaţii în unele zone din judeţul Vâlcea. La Drăgăşani, pe strada Tudor Vladimirescu două autoutilitare au rămas blocate în apă, pe un drum care trece pe sub un pod de cale ferată.

Cei doi şoferi au fost evacuaţi de către pompieri. Tot pe strada Tudor Vladimirescu din Drăgăşani o casă şi trei beciuri au fost inundate, inundaţii producându-se şi pe alte străzi din municipiu. Astfel, pe strada Căpitan Hoarca au fost inundate curtea şi depozitul unui operator economic, inundaţii producându-se şi pe străzile I.C. Brătianu şi Primăverii.

Pompierii din Vâlcea intervin şi în localitatea Suteşti

De asemenea, la ora transmiterii acestei ştiri pompierii din Vâlcea intervin şi în localitatea Suteşti. Un document al ISU Vâlcea arată că niciunul dintre responsabilii cu situaţiile de urgenţă angajaţi în administraţia locală nu este disponibil, iar motopompele de care dispune localitatea sunt nefuncţionale.

SVSU (Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă – n.r.) nu se află în localitate (primar, şef SVSU nu răspund la telefon , viceprimar spune că nu este în localitate şi motopompele sunt stricate). Echipajele sosite la locul intervenţiei au identificat 2 gospodării cu apa în beci”, se arată într-o informare a ISU Vâlcea.

Conform sursei citate, un localnic a cerut sprijinul autorităţilor, anunţând că la Suteşti sunt patru gospodării inundate.

content-image
content-image
Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *