Mai multe mașini, lovite de un individ cu o țeavă. Poliția a tras focuri de avertisment

Un bărbat de 28 de ani a lovit, vineri seară, 2 iunie, la Baia Mare, cu o ţeavă metalică mai multe maşini aflate în trafic, el distrugând în acest fel şi parbrizul unei autospeciale de Poliţie. Unul dintre agenţii de Poliţie veniţi pentru a-l calma a fost nevoit să tragă un foc de avertisment în aer ca agresorul să se oprească. El a fost dus la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei.

Incidentul a avut loc vineri seară, când poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi, prin apel la 112, de un bărbat de 38 de ani din municipiu, despre faptul că un alt bărbat i-a spart geamul autoturismului şi loveşte maşinile aflate în trafic.

Poliţiştii ajunşi acolo l-au găsit pe cel care avea un comportament agresiv.”În momentul în care poliţiştii au somat bărbatul aflat în mijlocul străzii, cu o ţeavă metalică în mână, să arunce ţeava şi să manifeste un comportament civilizat, acesta a distrus parbrizul autospecialei de poliţie cu ţeava respectivă. În urma celor întâmplate, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care, bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei în vederea audierii”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, din Baia Mare, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmaţiei.Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz şi continuă cercetările pentru ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *