Mai mulți tineri, ridicați pe litoral de jandarmi după ce au fost prinși cu droguri la festivalurile de muzică din Mamaia și Costinești

Pe litoral distracția a început în forță. Mii de turiști au făcut noapte albă, au cântat și au dansat la festivalurile din Costinești și Mamaia. Au apărut și primele incidente: mai mulți tineri au fost ridicați de jandarmi după ce au fost găsiți cu droguri asupra lor. Cel mai mare festival de muzică trap din Costinești a umplut stațiunea cu mii de tineri. Atmosfera s-a încins repede. Alături de artiștii de pe scena mare, petrecăreții au dansat și cântat pe plajă, până în zori. Erau din toate colțurile țării, potrivit europafm.

Frigul și vântul puternic nu au contat pentru turiștii veniți la distracție. În nordul stațiunii Mamaia, unde are loc un festival de muzică electronică, forțele de ordine sunt cu ochii în patru. Mulți tineri sunt percheziționați de jandarmi. Un tânăr din Marea Britanie, căruia jandarmii i-au facut control corporal, a fost găsit cu droguri:

„Au fost, într-adevăr, descoperite 22 de persoane care aveau asupra lor substanțe interzise. Se desfășoară cercetări de către organele abilitate”,  a confirmat prefectul de Constanța – Silviu Coșa.

Alte incidente nu au fost înregistrate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *