„Mascat”, prins beat și drogat cu „drogul săracilor”, la volan: Polițistul susține că a luat suplimente pentru creșterea masei musculare

Un polițist în vârstă de 23 de ani, din Satu Mare, a fost oprit în trafic de colegii săi și s-a stabilit că acesta consumase alcool. La probele biologice, polițistul a ieșit pozitiv la mefedronă, cunoscută și ca „ drogul săracilor”, anunță Mediafax. Pe de altă parte, polițistul, angajat la Serviciul de Acțiuni Speciale (SAS) și fiul șefului Poliției Carei, susține că nu s-a drogat și că substanțele ar proveni de la suplimentele pe care le ia pentru a-și mări masa musculară.

Poliția Satu Mare a comunicat cazul polițistului prins beat și drogat după aproape o săptămână. Acesta a fost prins în trafic în data de 13 mai. Atunci, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de supraveghere a traficului rutier în municipiul Carei, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, la volanul căruia se afla bărbatul de 23 de ani, din Satu Mare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentrație de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost prelevate mostre biologice. Potrivit buletinului de analiză toxicologică, proba de sânge ar fi indicat un rezultat negativ, iar proba de urină ar fi indicat un rezultat pozitiv pentru substanța denumită mefedronă, cunoscută și ca „ drogul săracilor”.

„Precizăm faptul că persoana în cauză este cadru activ al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, iar în momentul opririi în trafic, acesta nu se afla în timpul serviciului. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, transmite, vineri, Poliția Satu Mare.

Față de polițist a fost declanșată cercetarea disciplinară.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *