Mascații au descins în mai multe locații: O societate țepuia firmele de asigurări, înscenând accidente

Polițiștii din Argeș au făcut miercuri dimineața 14 percheziții la sediul unei societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în înșelăciuni privind asigurările. Potrivit IPJ Argeș, perchezițiile au avut loc în localitățile Pitești, Topoloveni, Poiana Lacului și Izvoru, la sediul unei societăți comerciale și la locuinţele unor persoane bănuite de săvârşirea infracțiunilor de constituirea de grup infracțional organizat și înșelăciuni privind asigurările, scrie Mediafax.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada ianuarie 2016-august 2019, trei persoane au constituit un grup infracțional organizat, la care au aderat alte trei persoane, cu scopul de a obține, în mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani de la societățile de asigurare – reasigurare, prin solicitarea și primirea plăților necesare efectuării reparaților unor autovehicule distruse, în mod intenționat, în cadrul unor accidente de circulație regizate, prezentate ca fiind accidente de circulație reale.

Autoturismele avariate ar fi fost reparate la același service, prejudiciul creat în dauna societăților de asigurare și reasigurare fiind de aproximativ 80.000 de euro. Șase persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *