Mascații au pus la pământ gruparea care vindea droguri în apropierea unei unităţi de învăţământ din Capitală

O grupare care, încă din aprilie 2022, a vândut diferite droguri în apropierea unei unităţi de învăţământ din Sectorul 5 a fost destructurată. Patru bărbaţi au fost reţinuţi, trei fiind plasaţi sub control judiciar.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracţională a 7 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, au transmis, joi, IGPR şi DIICOT.

Anchetatorii au pus în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti

Anchetatorii au precizat că, miercuri, au pus în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, fiind descoperiţi şi ridicaţi 20.300 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activităţi de trafic de droguri, 100 de grame de cannabis, cocaină, 8 telefoane mobile cu cartele SIM, 2 cântare electronice şi un mărunţitor electric.

Anterior, în urma activităţilor desfăşurate în cauză, poliţiştii au mai indisponibilizat cannabis, comprimate de ecstasy şi cocaină. În cauză, s-a reţinut că, în perioada aprilie 2022 – martie a.c., bănuiţii ar fi comercializat, în mod repetat, diverse cantităţi de droguri de risc şi mare risc (cocaină, ecstasy şi cannabis), către consumatori din Bucureşti”, au transmis sursele citate.

Potrivit acestora, gruparea vindea droguri de risc şi mare risc în proximitatea unei unităţi şcolare din Sectorul 5 al municipiului.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reţinerea a 4 bănuiţi şi măsura controlului judiciar faţă de alţi 3 bănuiţi. La data de 6 aprilie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, faţă de 4 persoane bănuite”, au mai precizat anchetatorii.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *