Mașină de Poliție, FURATĂ chiar în timpul unei intervenții

Un bărbat din Călărași de 49 de ani a furat mașina poliției și a plecat, în timp ce ofițerii verificau mai multe persoane implicate într-un conflict. Polițiștii au uitat cheile în mașină, informează Călărașipress.

Poliția a fost alertată de o femeie după ce soțul ei a intrat într-un conflict cu mai mulți bărbați. Polițiștii au verificat persoanele implicate în scandal, iar în acest timp, un bărbat a profitat de neatenția lor și a furat mașina poliției, conducând-o aproximativ 300 de metri:

„În noaptea de 21 spre 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară au fost sesizați de către o femeie, prin apel la 112, cu privire la faptul că în comuna Lehliu, județul Călărași, are loc o stare conflictuală. La fața locului s-a deplasat patrula formată din polițiști din cadrul Poliției Orașului Lehliu Gară și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt care au identificat apelanta, aceasta le-a relatat că a ținut o petrecere la domiciliu, unde au fost invitate mai multe persoane din localitate, iar în urma consumului de alcool, soțul acesteia a avut un conflict pe o rețelea de socializare, cu un bărbat din localitatea Rași, județul Ialomița. În aproximativ 30 de minute, bărbatul din localitatea Rași a venit la domiciliul apelantei cu alte 3 persoane, iar soțul acesteia și persoanele respective și-au adresat cuvinte și expresii jignitoare, fără acte de violență. În momentul în care femeia a sunat la 112, cei patru bărbați au plecat. Echipajul ajuns la fața locului a legitimat persoanele participante, iar într-un moment de neatenție, un bărbat din grup s-a urcat la volanul autospecialei și a demarat în direcția înainte. Persoane respectivă a oprit mașina după aproximativ 300 de metri, moment în care a fost imobilizat de polițiști, fiind identificat în persoana unui bărbat de 49 de ani, din comuna Chirnogi, județul Călărași.”

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,76 mg/l alcool în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. De asemenea, față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore Totodată, a fost dispusă cercetarea internă cu privire la intervenție, au precizat  reprezentanții IPJ Călărași, citați de digi24.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *