Migranți ingenioși, până au fost… prinși: Poliţiştii de frontieră au depistat 28 cetăţeni sirieni ascunşi într-un camion încărcat cu varză

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat, ascunşi într-un autocamion încărcat cu varză, condus de un cetăţean turc, 28 de cetăţeni sirieni care încercau să intre ilegal în ţară. La data de 16 iunie, în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean turc, la volanul unui un autocamion încărcat cu varză.

„În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport. Astfel, în semiremorca autocamionului au fost depistati ascunşi douăzeci şi şase de bărbaţi şi două femei, cetăţeni străini”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

În urma controlului persoanelor şi al bagajelor acestora nu au fost găsite  documente care să le ateste identitatea, acestea declarând că sunt cetăţeni sirieni.

În baza protocolului încheiat între autorităţile de frontieră dintre cele două state, persoanele depistate ascunse, şoferul turc şi autocamionul au fost preluaţi de către  Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor, mai indică sursa citată.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *