Ministrul Predoiu, la masă cu sindicatele despre salarizare și subdimensionarea sistemului în MAI

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a discutat vineri cu reprezentanţii sindicatelor din instituţie despre salarizarea personalului MAI şi subdimensionarea sistemului, din punctul de vedere al resurselor umane. Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a avut, vineri, o întâlnire cu persoanele din conducerea sindicatelor reprezentative la nivelul instituţiei.

„Întâlnirea a avut loc la iniţiativa ministrului Afacerilor Interne, cu scopul de a stabili un mod de lucru optim şi eficient în relaţia instituţie – sindicate, în beneficiul angajaţilor MAI şi al cetăţenilor, prin creşterea calităţii serviciilor oferite de structurile ministerului. În acest scop, ministrul Afacerilor Interne a subliniat faptul că doreşte o colaborare onestă şi deschisă cu sindicatele. În cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte care prezintă interes atât pentru reprezentanţii sindicatelor, cât şi pentru conducerea ministerului”, a transmis MAI, într-un comunicat de presă.

Astfel, s-a discutat despre salarizarea personalului MAI şi subdimensionarea sistemului, din punctul de vedere al resurselor umane.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a reafirmat decizia conducerii MAI de a continua eforturile pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă pentru angajaţi, pentru reducerea deficitului de personal şi pentru asigurarea salarizării corespunzătoare”, a menţionat sursa citată.

La întâlnirea cu reprezentanţii sindicatelor din MAI au participat, alături de ministrul Afacerilor Interne, secretarii de stat Bogdan Despescu şi Romeo Simionescu.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *