Momente de groază, la Brăila: Atacat cu levierul și înjunghiat, în mijlocul străzii, în plină zi

Imagini șocante au fost surprinse într-o localitate din județul Brăila. Un bărbat a fost bătut cu bestialitate cu o rangă și înjunghiat de mai multe ori de un recidivist. Totul s-a întâmplat în miezul zilei, lângă o vulcanizare.

Agresorul, în vârstă de 32 de ani, este un recidivist de temut în localitate, el are peste 10 condamnări la închisoare și a fost ridicat de mascați și dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Victima este un bărbat de 46 de ani care a suferit răni grave și se află la spital, în stare critică. Totodată, oamenii legii au dus la audieri și un tânăr de 29 de ani, care ar fi fost implicat în conflict. Atacul sângeros s-a petrecut, sâmbătă, în plină stradă, în jurul orei 13:20, în centrul localității, chiar în fața unei vulcanizări.

Agresorul, în vârstă de 32 de ani – un recidivist de temut în localitate, cu peste 10 condamnări la activ – a fost ridicat de mascați și dus la audieri. Acesta va fi reținut pentru 24 de ore și, ulterior, prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Victima, un bărbat de 46 de ani, a suferit răni grave și se află la spital, în stare critică. Totodată, polițiștii au dus la audieri și un tânăr de 29 de ani, care ar fi fost implicat în conflict, însă nu în fața vulcanizării, ci anterior momentului înjunghierii

Atacatorul apucă un levier, se îndreaptă spre victimă și o lovește până aceasta pică la pământ. Ploaia de lovituri continuă, iar doi martori încearcă să tragă de bărbatul rănit pentru a-l scăpa de furia individului, scrie debraila.ro. Când un martor reușește să îi smulgă ranga din mână, atacatorul scoate un briceag (secunda 40) și se năpustește din nou asupra victimei, înjunghiindu-l de mai multe ori.

„Ăsta e un om foarte periculos, umblat prin pușcărie. A scos cuțitul și nu se mai oprea. Era o baltă de sânge acolo… țâșnea sângele din băiatul asta și el nu se oprea. Nu are curaj nimeni să îi stea în față lui Sandu”, ne-a declarat o femeie care a văzut tot ce s-a întâmplat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *