O cutie cu fragmente de schelet uman a fost găsită în podul unei biserici din centrul orașului. Oasele, ridicate de criminaliști

Fragmente de schelet uman au fost descoperite într-o cutie găsită în podul Catedralei Sfinții Voievozi din Piața Prefecturii, situată în municipiul Târgu Jiu. Autoritățile locale au inițiat o anchetă pentru a investiga circumstanțele acestei descoperiri.

Politiștii din județul Gorj au inițiat o investigație cu scopul de a dezvălui originea osemintelor descoperite și de a stabili perioada în care acestea datează, scrie Adevarul.

„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că în podul unui lăcaș de cult din municipiul Târgu Jiu a fost găsită o cutie metalică în care se aflau mai multe fragmente osoase ce par a fi de natură umană. Polițiștii deplasați la fața locului au ridicat mai multe fragmente osoase, de diferite dimensiuni, precum și două fragmente de craniu, ce par a fi de natură umană, urmând a fi dispusă o expertiză antropologică pentru stabilirea vechimii acestora și a eventualelor leziuni traumatice. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *