O echipă de investigatori din Olanda a reușit să găsească o femeie din Cluj-Napoca, dispărută de 50 de zile, pe care MAI nu o găsise

O femeie din Cluj-Napoca, dispărută de pe 23 februarie, a fost găsită după 50 de zile de investigatori din Olanda angajaţi de fiul ei să o caute. Familia a anunţat la Poliţie dispariţia femeii, iar poliţiştii au deschis o anchetă, fiind efectuate căutări împreună cu alte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi asociaţii de voluntari. Din nefericire, toate acţiunile de căutare au fost în zadar.

În urmă cu câteva zile, femeia a fost găsită fără viaţă de membrii unei asociaţii din Olanda, în zona localităţii Sânnicoara, în albia râului Someşul Mic.

În data de 14 aprilie, în jurul orei 15.00, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în localitatea Sânnicoara, în albia râului Someșul Mic, a fost găsit cadavrul unei femei, de către membri unei asociații din Olanda. La fața locului au intervenit polițiști, dar și pompieri din cadrul ISU Cluj, care au contribuit la recuperarea cadavrului din zona respectivă. De la data plecării voluntare, respectiv 23 februarie a.c., polițiști din structurile Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, forțe din cadrul altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, precum și parteneri externi (asociații de voluntari) au efectuat căutări, în vederea identificării persoanei în cauză. Facem precizarea că, în cauză, nu a fost obținut un acord de mediatizare cu privire la plecarea voluntară”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *