O tânără a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare după ce a bătut un jandarm și un polițist

O tânără din Buzău a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru două fapte de ultraj și pentru tuburarea liniștii și ordinii publice după ce, în august 2020, a bătut un jandarm și un polițist. De asemenea, femeia trebuie să muncească în folosul comunității, pentru o perioadă de 80 de zile, în cadrul Primăriei Buzău. Decizia aparține Judecătoriei Mizil și nu este definitivă, informează ziarulincomod.ro.

Scandalul a avut loc pe 17 august 2020, când erau în vigoare restricțiile anticoronavirus. Jandarmul a văzut că femeia, care ieșea dintr-un magazin, nu avea masca de protecție pe față. El i-a cerut să se legitimeze, femeia a refuzat și între ei a izbucnit o ceartă. Situația a escaladat și femeia a încercat să scape de amendă lovindu-l pe jandarm cu piciorul „în zona intimă”, după cum au explicat procurorii în rechizitoriu. Ea a continuat apoi să-l lovească, dând în el cu pumnii, palmele și telefonul.

Un polițist a intervenit în sprijinul jandarmului, dar a fost și el lovit de femeie până i-au sărit ochelarii, după cum au explicat martorii. Prietenul femeii a încercat s-o calmeze, dar degeaba. Ea a fost liniștită și încătușată abia de un alt echipaj care a intervenit.

Jandarmul a avut nevoie de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale. În instanță, femeia a spus că s-a panicat pentru că jandarmul „a ridicat pumnul”, iar ea, din instinct, s-a apărat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *