Ofițeri de la Permise Arad duși la audieri. Un instructor nemulțumit de încrengăturile dintre ofițeri și instructori a făcut denunțul

Surse judiciare arată că cinci angajați de la Permise Arad ar fi fost ridicați și duși la audieri la DNA Timișoara în cadrul unui dosar în care procurorii au cerut documente pentru elucidarea unor prezumtive fapte de corupție.

Sursele citate spun că este vorba despre fapte de dare și luare de mită, respectiv despre oferirea de sume cuprinse între 300 până la 400 de euro. Banii ar fi fost dați de elevii ai unor scoli auto unora dintre instructori care mai apoi îi pasau în mod presupus unor dintre angajații Serviciului de Permise Arad. Multe dintre aceste momente in care se ofereau sume de bani de la elevi către instructori care mai apoi ajungeau si la funcționarii publici de la permise Arad au supravegheate tehnic de cate anchetatori. Banii erau dați uneori în mașină instructorului, alteori după proba practica a elevilor.

Dosarul a plecat de la denunțul unui instructor auto nemulțumit de faptul ca mulți dintre instructorii auto aveau aceste presupuse conexiuni printre funcționarii de la Serviciul Permise.

Era nemulțumit ca mulți elevi mergeau către instructorii auto care erau in relație de interese cu funcționari de la serviciu permise, astfel că în urmă cu aproximativ doi ani a depus un denunț.

„În vizită” la Permise Arad…

Procurorii DNA au ridicat marți dimineață documente de la Serviciul de Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Arad în legătură cu suspiciuni privind presupuse fapte de corupție ce ar fi avut loc la instituția publică, afirmă surse judiciare. Acestea arată că la acest moment nu sunt emise mandate de percheziție în cazul instituție publice, ceea ce denotă că dosarul DNA este într-o fază incipientă. Totodată la acest moment nu există suspecți în cază, anchetatorii DNA verificând doar indicii pentru comiterea faptelor suspicionate.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *