Patru polițiști cercetați de DIICOT în cazul azilului terorii din Mureș

Patru poliţişti din judeţul Mureş sunt cercetaţi disciplinar în dosarul care vizează azilul din localitatea Bărdeşti unde baneficiarii erau ţinuţi în condiţii improprii. Potrivit, www.zi-de-zi.ro, patru poliţişti din cadrul IPJ Mureş sunt anchetaţi disciplinar în cazul azilului descoperit recent în localitatea mureşeană Bărdeşti.

Unul dintre aceştia, Flavius Teodor Pascu, este poliţist la Secţia Nr. 2 din Band, şi are calitatea de inculpat în dosarul înaintat de DIICOT Mureş la Tribunalul Mureş.

Vă comunicăm faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş a fost dispusă cercetarea disciplinară faţă de un număr de patru poliţişti”, a informat, pentru cotidianul Zi de Zi, comisar şef de poliţie Constantin Mihalache, împuternicit şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

În azilul de la Bărdeşti au fost descoperite recent 30 de persoane, dintre care 13 au fost transportate la spital. Şapte dintre beneficiari erau ţionuţi într-un subsol, în condiţii improprii, printre materiale de construcţii, plini de mizerie şi fecale. Ancheta a arătat că erau malnutriţi.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *