Percheziții de amploare în 15 județe și în București: Dosar care vizează infracţiuni din domeniul silvic şi infracţiuni informatice

Poliţia Română face, joi, peste 80 de percheziţii într-un dosar care vizează infracţiuni din domeniul silvic şi infracţiuni informatice. Mai mult de jumătate dintre descinderi, în judeţul Suceava.

IGPR anunţă că, joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, fac 83 de percheziţii domiciliare pe linia combaterii ilegalităţilor din domeniul silvic şi a criminalităţii informatice, în municipiul Bucureşti (5) şi în judeţele Suceava (55), Alba (1), Constanţa (1), Craiova (1), Galaţi (1), Oradea (3), Timişoara (1), Arad (1), Botoşani (2), Buzău (4), Dâmboviţa (2), Ialomiţa (2), Ilfov (1), Satu Mare (1) şi Teleorman (2).

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals informatic, acces ilegal la un sistem informatic, complicitate la fals informatic, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic şi evaziune fiscală”, a transmis sursa citată.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Activităţile au beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău şi al mai multor inspectorate de poliţie şi jandarmi din ţară.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *