Percheziții DGA la cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurorii fac, marţi, percheziţii la sediul Policlinicii 23 August din municipiul Buzău, unde funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei de Pensii Buzău. Sunt vizate posibile infracţiuni de corupţie, mai multe persoane fiind duse la audieri.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, marţi, anchetatorii au făcut percheziţii la sediul Policlinicii 23 August din municipiul Buzău, în incinta căreia funcţionează cabinetele de expertiză medicală din cadrul Casei Judeţene de Pensii Buzău, precum şi la domiciliile unor cadre medicale şi asupra autovehiculelor utilizate de către acestea.

Potrivit procurorilor, se are în vedere „probarea activităţii infracţionale ce se circumscrie în sfera infracţiunilor de corupţie săvârşite de către medici specialişti de expertiză medicală a capacităţii de muncă, precum şi de către asistente medicale ce deservesc cabinetele de expertiză”.

Anchetatorii au ridicat documente, înscrisuri, bunuri materiale şi au fost puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitatea infracţională.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *