Percheziții la reprezentantul unei firme acuzat că a încasat contravaloare pentru materiale de construcții, fără a livra marfa

Şase percheziţii au avut loc joi dimineaţă, în Ilfov, Giurgiu şi Bucureşti, într-un dosar în care reprezentantul unei firme este acuzat că ar fi încasat contravaloarea unor comenzi pentru materiale de construcţii, fără însă a livra marfa, prejudiciul fiind de aproximativ 128.000 de lei.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Prahova pun în executare 7 percheziţii, în judeţele Ilfov şi Giurgiu, dar şi în municipiul Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale. 6 mandate de aducere vor fi puse în aplicare”, anunţă IGPR.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare a banilor. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada decembrie 2020 – noiembrie 2021, reprezentantul legal al unei societăţi comerciale din judeţul Prahova ar fi indus în eroare mai mulţi agenţi economici, în sensul că ar fi preluat de la aceştia comenzi pentru livrarea unor materiale de construcţii şi ar fi încasat contravaloarea lor, fără însă a şi livra mărfurile.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 128.000 de lei.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *