Percheziții: Un bărbat și o femeie ar fi furat un seif cu jumătate de milion de euro de la o prostituată

Două persoane din județul Dâmbovița sunt bănuite că au furat, în noiembrie 2022, un seif în care se aflau aproximativ 500.000 de euro dintr-un apartament din Sectorul 6 din Capitală. Politiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare, marți, patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Dâmbovița, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 3 noiembrie 2022, polițiștii Secției 25 au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-un apartament, din Sectorul 6, de unde ar fi sustras un seif ce conținea aproximativ 500.000 de euro. În urma perchezițiilor au fost identificate două persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând ca acestea să fie conduse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale”, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, partea vătămată ar practica prostituția în Olanda. Bănuiții, un bărbat și o femeie, au acționat la pont. Știau de la o ruda a părții vătămate că apartamentul este nelocuit și are un seif plin cu bani. Au supravegheat zona o perioadă, după care au încercat să intre cu o cheie mincinoasă, care s a rupt în broască, așa că au trecut la rangă. Nu au mai fost găsiți bani la percheziții, suspiciunea fiind că hoții i-au cheltuit la păcănele și alte distracții.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *