Poliția de Frontieră, captură caraghioasă în Portul Constanța: Tutun ascuns după cutii cu ardei

Poliţiştii de frontieră constănţeni au descoperit într-un autocamion patru tone de tutun vrac, acesta fiind ascuns după cutii cu ardei. Reprezentanţii Gărzii de Coastă au transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii de frontieră ai Serviciului de Prevenire şi Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi a Migraţiei Ilegale au desfăşurat, joi, pe drumul E 675, care face legătura între localitatea Negru-Vodă şi Constanţa, o acţiune în vederea prevenirii şi combaterii traficului cu produse accizabile.

Cu această ocazie a fsot oprit pentru un control un autocamion, condus de un cetăţean român, în vârstă de 53 de ani, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, ardei capia, pentru o societate comercială din judeţul Călăraşi.

În urma verificărilor amănunţite, printre încărcătura specificată în documentele de însoţire a mărfii, au fost descoperiţi mai mulţi baloţi cu frunze uscate de tutun, ambalaţi în saci negri de plastic. S-a procedat la inventarierea bunurilor şi s-a stabilit că în autovehicul şoferul transporta, pe lângă nişte cutii cu ardei capia, şi 72 de saci, care conţineau cantitatea totală de 3.960 kg kilograme tutun”, au precizat reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *