Poliţist amendat de colegi după ce a rămas blocat cu autospeciala într-un pasaj

Un poliţist din cadrul IPJ Vâlcea a fost amendat de colegii săi după ce a rămas înțepenit cu mașina de serviciu într-un pasaj din municipiul Râmnicu Vâlcea. Video cu incidentul poate fi văzut AICI.

Agentul nu a respectat limita de înălţime a unui pasaj de trecere și a lovit cu girofarul autospecialei bara metalică din partea superioară a acestuia. Polițistul a rămas astfel cu mașina blocată în pasaj. Acesta a fost amendat după ce imaginile cu incidentul au devenit virale în online, fiind postate de un agent de la IPJ Mehedinţi.

„Un poliţist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospeciala de poliţie, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurilor legale, conform legislaţiei în vigoare”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea, citați de Agerpres.

Poliţistul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnelor de circulaţie.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *