Polițist de la Rutieră, dispărut de locul accidentului pe care l-a provocat, soldat cu 3 răniți

Un polițist de la Rutieră a provocat un accident grav pe o șosea din Turnu Măgurele. După ce a rănit trei persoane, agentul a mutat și mașina de la locul impactului și a plecat pe jos de la fața locului. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Ulterior, polițistul Iulian Toader,de la Serviciul Rutier Teleorman, a fost idetificat și este cercetat de oamenii legii. În urma evenimentului rutier, trei persoane care se aflau în mașina cu care a intrat în coliziune autoturismul condus de bărbatul din Buzescu au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați, vineri seară, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, pe raza municipiului Turnu Măgurele, a avut loc un eveniment rutier.

Deplasați la fața locului, oamenii legii au constatat că, un bărbat de 43 de ani, din Buzescu, în timp ce conducea un autoturism în Turnu Măgurele, în împrejurări care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de de 29 de ani din comuna Ianca, județul Olt.

După producerea evenimentului, bărbatul de 43 de ani ar fi deplasat autovehiculul și ar fi părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, prezentându-se ulterior la sediul Poliției municipiului Turnu Măgurele.

În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat de 51 de ani și a două femei, de 50 și 47 de ani, toți pasageri în autoturismul condus de femeia în vârstă de 29 de ani, fiind transportați la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale, potrivit Impact news.

Conducătoarea auto din Olt a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, în timp ce bărbatul din Buzescu a refuzat testarea cu aparatul etilotest, fiind condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *