Polițist local din Galați, lovit intenționat cu mașina. Agentul a ajuns cu multiple leziuni la spital

Un poliţist local din Galați ar fi fost lovit intenționat, marţi după-amiază, cu maşina, acesta ajungând cu multiple leziuni la spital. Şoferul ar fi refuzat să fie legitimat, l-a luat pe capotă pe agent, apoi a fugit, scrie Observatornews.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați. Autoritățile au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Potrivit presei locale, polițiștii ar fi identificat mașina cu care a fost lovit agentul local, urmând să fie depistat și șoferul care se afla la volan în momentul producerii incidentului. În funcţie de rezultatele cercetării procurorii ar putea decide schimbarea încadrării juridice în tentativă de omor.

Amintim că acesta nu este singurul caz din ultima perioadă. Un polițist de 37 de ani, care a fost lovit de o mașină, în 13 februarie, pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie în timp ce dirija traficul, a murit la spital. Acesta a suferit trei stopuri cardiace, iar la ultimul nu a mai rezistat.

Polițistul a fost internat în spital timp de două săptămâni, iar în noapte de 26 spre 27 februarie, s-a stins din viață după ce a suferit al treilea stop cardiac.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *