Polițist rutier din Mehedinți, „săltat” de DGA: Flagrant la mită de 1.500 de euro de la o șoferiță

Un polițist de la Rutieră din Mehedinți a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost prins de ofițerii de la Direcția Anticorupție în timp ce lua 1.500 euro mită. Flagrantul a fost organizat noaptea trecută, iar astăzi polițistul ar putea fi trimis în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, transmite Rador Radio România.

Polițistul rutier a fost prins când lua cei 1.500 de euro de la o șoferiță pe care în urmă cu ceva timp a oprit-o în trafic. Femeia a fost testată cu aparatul Drug Test și rezultatul a ieșit pozitiv, dar agentul i-a spus că pentru această sumă ar putea să schimbe rezultatul probelor și să o scape de dosarul penal. Polițistul ar fi făcut și presiuni pentru a primi banii, iar denunțătoarea a anunțat ofițerii DGA.

Noaptea trecută, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Mehedinți, oamenii legii au organizat un flagrant în timpul căruia polițistul a fost prins când primea banii marcați. În această dimineață, agentul a fost introdus în arestul IPJ Mehedinți pentru 24 de ore, sub acuzația de luare de mită.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *