Polițist surprins de o femeie în timp ce se masturba în scara unui bloc

Un poliţist din judeţul Galaţi a fost plasat sub control judiciar de către procurori, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. El a fost surprins de o femeie în scara unui bloc, în timp ce se masturba. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi a anunţat că judecătorii de la Judecătoria Galaţi au dispus reţinerea unui inculpat, pentru săvârşirea, în concurs, a infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„La data de 02.08.2023, s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile, faţă de acelaşi inculpat”, a transmis sursa citată.

Potrivit procurorilor, în 1 august, „în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Galaţi, inculpatul a efectuat acte sexuale de autoerotism, fiind observat de o martoră, situaţie care i-a provocat acesteia o puternică stare de tulburare”.

Potrivit www.monitoruldegalati.ro, bărbatul este agent de poliţie, într-o localitate din nordul judeţului, În momentul în care a fost prins de femeie era în afara serviciului.

Spread the love

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *